Fortællingen om Farvelhed

De sidste ti dage har stået i farvelhedens tegn.
Jeg tager nemlig afsted i morgen, men det er først nu, efter utallige spørgsmål med ordlyden; “Hvad så, er du klar?”, som jeg ikke rigtig har kunnet finde ud af at svare på, at jeg er ved at forstå, at det snart er tid til Den Store Afrejse.

cap

Middag med Bedsteveninden

Jeg har løbet rundt som en gal for at nå at ordne alt det praktiske før afrejse, og for at se alle dem, jeg holder af og kommer til at savne, samtidig med at jeg har været på arbejde hver eneste dag.

Så når mine veninder eller min mor har set sørgmodigt på mig og krammet mig ekstra hårdt, så har jeg ikke rigtig kunne mærke savnet eller det vilde i, at jeg lige om lidt befinder mig på den anden side af jorden og ikke ved, hvornår jeg kommer hjem igen. Og selvom jeg nærmest blev lidt for pinligt glad og benovet over, at alle mine veninder udtrykte savn og havde sørgelige ansigter, da jeg holdt farvelmiddag i søndags, så er det først nu, at det er ved at gå op for mig, at jeg ikke skal se dem eller min familie i virkelig lang tid.

Derfor kom jeg vist også til at synge I’m Leaving on a Jetplan lidt for melankolsk igår aftes, mens jeg sad og pakkede. Håber ikke, at naboen opfangede min knækkende røst.

te

Dag 38 – Afternoon thea med den sødeste mor

I aften skal jeg ud med Den Lyshårede Fodboldfyr. Vi skal ud og spise burgere og i biffen og se Inderst Inde, for ligesom at slå en ring om vores forhold med en af vores yndlingsbeskæftigelser.  Vi har været sammen hele dagen, kigget hinanden dybt i øjnene, og jeg har fået en ring til minde om ham og os. Og jeg kan da godt mærke det. Det rykker lidt i kroppen, luften emmer af farvelhed og jeg har lyst til bare at smelte sammen med ham og blive hans siamesiske tvilling. Men jeg vil samtidig gerne ud i verden, og jeg vil gerne lære at være mig uden ham.
Så i morgen siger vi farvel midt i Kastrup Lufthavn. Og der kommer det nok.
Alt det som jeg ikke rigtig har kunnet mærke indtil nu.

kage

Dag 37 – Farvelkage til Berlingske Nyhedsbureau

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s