Fortællingen om Kærligheden På Vallekilde

Fredag var kærlighedens dag. Jeg var nemlig til bryllup hos to af mine gode venner, Louise og Peter. De blev helt hemmeligt gift sidste år og fejrede hinanden med kun få gæster. Et år efter holdt de så den bryllupsfest, som de ikke kunne sidste år, fordi Louise var gravid med lille, søde Alma. Og bryllupsfesten blev holdt på Vallekilde Højskole, hvor de for fire år siden mødte hinanden. Og hvor jeg mødte dem.

bryllup

Dag 19 – Kærlighed på Vallekilde

Vi gik nemlig på højskole sammen i foråret 2011, og det ændrede vores allesammens liv. Louise og Peter fandt deres sjæleven i hinanden, og jeg fandt, udover de to, venner som for evigt vil betyde noget for mig.
Vallekilde blev vores allesammens andet hjem, et sted hvor alle holdt af og respekterede hinanden, og de fleste af os blev modnet til for alvor at gå i gang med voksenlivet, da højskoleopholdet sluttede.

På Vallekilde fandt jeg også sjælevenner, der ligesom mig var besat af en skrivelyst, og som jeg kom til at dele meget mere med, end jeg havde troet, da jeg blev sat af på Højskolevej 9, en isnende januardag for fire år siden.
For mig har Vallekilde givet mig en følelse af at høre til i en større gruppe, noget som jeg aldrig rigtig havde oplevet før. Og det har givet mig en større tro på mig selv, samtidig med at jeg for evigt vil føle, at jeg hører til et sted.

Det lyder ufatteligt sukkersødt, og det er det måske egentlig også. For selvfølgelig var der problemer og skænderier og til tider var der da også virkelig ulækkert, når drengene stod for rengøringen. Men det meste af tiden var der bare glæde, inspiration, kærlighed, samhørighed og fordybelse. Og det burde alle opleve mindst en gang i deres liv.

gynge

Dag 20 – De evige græsmarker findes på Vallekilde

Igår startede der et nyt hold på Vallekilde Højskole, og jeg ved at de får det bedste halve år af deres liv. Fyldt med kærlighed, venskab, vilde fester, stille stunder og dybe snakke. Og de vil gå derfra med følelsen af altid at have et andet hjem.
Et hjem, der ligger midt mellem marker og æbletræer, og hvor kærligheden ofte blomstrer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s