Fortællingen om Mig

I 1989 på en solrig søndag blev en lille pige født. Hun var som spædbørn er flest – et lillebitte menneske trykket sammen i folder og med silkeblød hud. Hendes mor havde langt etagefyldt firserhår og et gråt og et brunt øje. Hendes far havde dybe, mørke øjne og stærke arme. Den lille pige havde den søndag ingen rigtig øjenfarve fået endnu. Hun var stadig helt ny, helt åben og ganske ubeskrevet. Men sådan blev hun selvfølgelig ikke ved med at være.

Som den eneste i familien endte jeg med et par grønne øjne og en ukontrollerbar lyst til skrive. Men selvfølgelig endte jeg også med at blive mange andre ting, end en skrivelysten ung pige.
Jeg blev journalist med en forfatterdrøm i maven, en rejse- og  madelsker, en af dem, der måske har oplevet lidt for mange triste ting og en, som holder af stille aftener og store grin.

Alle disse ting er dog ikke hovedårsagen til, at jeg skriver her nu. Det er skrivelysten. Og der er sikkert ikke mange, der læser med endnu, måske kommer der det heller aldrig.
Men jeg vil alligevel fra i dag af fylde denne lille del af internettet med mine ord. Ordene vil blive akkompagneret af de billeder, som jeg i ugernes løb tager, som led i mit dokumentations- og fotoprojekt, og sammen vil de fortælle en historie om mig, et emne, en person, en tanke eller noget helt fjerde.
Fotoprojektet er en såkaldt 365 photochallenge, hvor deltagerne tager et billede hver dag i et helt år.
Det er rammen om denne blog. Og ordene er så fyldet.

vh

Og hvorfor skal du læse med, spørger du. Det skal du, hvis du savner noget, der fylder lidt mere i denne kæmpe mængde af blogs og medier, og hvis du sidder med en følelse, som du ikke helt kan beskrive, men gerne vil kunne genkende hos andre.

Hvis du også tænker lange tanker og forsøger at overbevise dig selv om, at du faktisk er helt okay, som den du er, samtidig med at du higer efter også at se, at alle ikke altid er perfekt pakket ind i lavendelduftende livsglæder.

Hvis du har det sådan, så skal du læse med her. For her vil der både være lyserøde happy thoughts og grimme følelser druknet i smeltet chokolade.

Vi ses, håber jeg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s